Romana English Deutsch

Pensiunea Gentiana

Pensiunea Gențiana vă urează "Bine ați venit!"

Cazare în atmosferă medievală

Situată într-un loc pitoresc, la aproximativ 500m de Castelul Bran, Pensiunea Gențiana oferă atmosfera medievală a unor vremuri de altă dată prin decorațiunile interioare, mobilierul și chiar prin preparatele specifice de mâncare tradițională servite.

Pensiunea este situată în zona turistică Bran - Moeciu, are o clasificare de 3*** și oferă cazare, în camere spațioase, moderne, dotate cu minibar, grup sanitar propriu, televizor, internet, uscător de păr, incălzire centrală si apă caldă permanent.

Peisaje magnifice și tradiție

Unică și spectaculoasă. priveliștea oferită de masivele Piatra Craiului si Bucegi îți taie respirația, indiferent de anotimp.

Atmosfera rurală data de obiceiurile păstrate in zona si de sarbatorile care se desfasoara in stransa legatura cu pastoritul ( "masuratul laptelui" - vara, la Sirnea; "ravasitul oilor" - la inceput de toamna, Bran; "Nedeia Muntilor" - ultima duminica a lunii iulie, Fundata ) constituie premisele unei vacante reusite si reconfortante.

servicii

Piscină, saună, servicii complete

Aerul tradițional și pitoresc se îmbină cu grija pentru servicii complete, la cea mai bună calitate.

Pensiunea dispune de restaurant, piscină acoperită, jacuzzi, saună umedă și uscată, sală de masaj, jacuzzi, sală de fitness, sală de conferințe, mese de biliard, darts, sală pentru tenis de masa si air hockey, parcare.

Totul este gândit și realizat la standarde ridicate de calitate, din dorința de a avea în permanență oaspeți relaxați și mulțumiți.

Gențiana vă oferă servicii de cazare deosebite și, pentru confortul tuturor, accesul cu animale de companie este interzis!
Fumatul este interzis în incinta pensiunii.

Verifică disponibilitatea și tarifele:

* = Obligatoriu

Verificare antispam:

Rezolvă operația:

Captcha Image

Click pentru altă operatie!

Loaded: 0.4248 s | query time: 0.0277 s | queries: 132

©2015 Vila Gențiana